Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/B1
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
299 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G5

HP EliteBook 840 G5 on huippuluokan kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Tämä HP EliteBook -sarjan malli on suunniteltu vaativiin työympäristöihin ja tarjoaa käyttäjilleen luotettavan ja tehokkaan työkalun päivittäisiin tehtäviin.

Kannettavan tietokoneen suorituskyky perustuu tehokkaaseen suorittimeen ja riittävään määrään muistia. HP EliteBook 840 G5:ssä on nopea ja tehokas prosessori, joka takaa sujuvan ja tehokkaan suorituksen kaikissa käyttötarkoituksissa. Lisäksi laitteessa on riittävästi muistia, jotta työskentely moniajoistamisen tai raskaiden sovellusten kanssa ei tuota merkittäviä hidasteita.

Tämä HP EliteBook -kannettava tarjoaa myös erinomaisen näyttökokemuksen. Laite on varustettu teräväpiirtotarkkavuoluisella näytöllä, joka tuottaa elävät värit ja tarkan kuvanlaadun. Näyttö tukee myös kosketusominaisuutta, mikä lisää käyttömukavuutta ja mahdollistaa monipuolisemman käytön eri sovellusten parissa.

HP EliteBook 840 G5 -kannettavan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja keveyteen. Laite on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät kulutusta ja iskuja. Lisäksi kannettava on kevyt ja kompakti, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan matkustaville ammattilaisille tai opiskelijoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työkalun mukaansa.

HP EliteBook 840 G5 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Se on täydellinen valinta ammattikäyttöön tai vaativaan opiskeluun.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)