Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 Aero G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 Aero G8

HP EliteBook 840 Aero G8 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Tämä HP EliteBook -sarjan malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, jotka vastaavat vaativimpienkin käyttäjien tarpeisiin.

HP EliteBook 840 Aero G8 -kannettavassa on kevyt ja tyylikäs muotoilu, joka tekee siitä erittäin helpon kuljettaa mukana kaikkialle. Sen ohut ja kestävä runko takaa pitkän käyttöiän ja kestävyyden. Lisäksi sen kompakti koko mahdollistaa sen käytön myös ahtaammissa tiloissa.

Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla prosessorilla, jonka ansiosta se pystyy käsittelemään raskaampiakin tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Sen suuri ja terävä näyttö tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen, ja sen älykäs jäähdytysjärjestelmä varmistaa, että laite pysyy viileänä myös intensiivisen käytön aikana.

HP EliteBook 840 Aero G8:ssa on myös laaja valikoima liitäntämahdollisuuksia, joten voit helposti liittää erilaisia laitteita siihen. Lisäksi sen pitkäkestoinen akku takaa, että voit käyttää sitä koko päivän ilman tarvetta lataukselle.

Kaiken kaikkiaan HP EliteBook 840 Aero G8 on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat luotettavuutta, suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä. Sen moderni muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen kumppanin työhön ja vapaa-aikaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)