Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 Aero G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 Aero G8

HP EliteBook 840 Aero G8 on kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja kevyttä muotoilua. Tämä huippuluokan tietokone on suunniteltu vaativille ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen työkalun päivittäiseen työhönsä. HP EliteBook 840 Aero G8 -mallissa yhdistyvät HP:n innovatiiviset teknologiat ja laadukkaat materiaalit, tarjoten käyttäjälle korkeatasoisen käyttökokemuksen.

HP EliteBook 840 Aero G8 -kannettavassa tietokoneessa on huippunopea suoritin ja runsas muistitila, jotka mahdollistavat moniajoisuuden ja tehtävien nopean suorittamisen. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisten ammattikäyttöön tarkoitettujen ohjelmistojen ja sovellusten käyttöön.

Kaikki HP EliteBook 840 Aero G8 -kannettavat on varustettu korkealaatuisella näytöllä, joka tarjoaa tarkan ja elävän kuvan laadun. Näytön heijastamaton pinta vähentää häikäisyä ja lisää käyttömukavuutta. Lisäksi tietokoneessa on pitkä akunkesto, joka mahdollistaa käytön koko työpäivän ajan ilman lataamista.

HP EliteBook 840 Aero G8 -kannettavan tyylikäs ja kevyt muotoilu tekee siitä helposti kannettavan ja sopii täydellisesti tien päällä työskentelyyn. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, joka suojaa tietokonetta iskuilta ja kolhuilta. Lisäksi tietokoneessa on tehokas jäähdytysjärjestelmä, joka pitää laitteen toiminnassa optimaalisessa lämpötilassa.

Yhteenvetona HP EliteBook 840 Aero G8 on huippuluokan kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä, monipuolisuutta ja luotettavuutta. Se on ihanteellinen valinta vaativille ammattilaisille, jotka haluavat parantaa työtehokkuuttaan ja saavuttaa parempia tuloksia.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)