Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 830 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 830 G8

HP EliteBook 830 G8 on laadukas ja tyylikäs kannettava tietokone, jonka tarjoama suorituskyky ja luotettavuus vastaavat vaativien käyttäjien tarpeita. Tämä kannettava on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja suurella näytöllä, joka tarjoaa selkeän kuvan ja erinomaisen katselukokemuksen. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä helposti kannettavan ja sopivan täydellisesti sekä liikkuvaan että toimistokäyttöön.

HP EliteBook 830 G8 on varustettu uusimmalla tekniikalla, joka takaa sujuvan ja nopean käytön. Sen tehokas suoritin ja runsas tallennustila mahdollistavat mukavan työskentelyn ja tiedostojen tallentamisen. Lisäksi tämän kannettavan tietokoneen akku kestää pitkään, joten voit käyttää sitä koko päivän ilman tarvetta lataukselle.

HP EliteBook 830 G8:n käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen ja luotettava. Siinä on myös monia turvallisuustoimintoja, jotka suojaa tietojasi ja pitää ne turvassa. Sen ohut muotoilu ja kestävät materiaalit tekevät tästä kannettavasta tietokoneesta myös erittäin kestävän ja luotettavan kumppanin päivittäiseen käyttöön.

HP EliteBook 830 G8 sopii erinomaisesti ammattikäyttöön ja vaativille käyttäjille, jotka haluavat laadukkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen. Sen tehokas suorituskyky, kestävä rakenne ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat ajankohtaista tekniikkaa ja luotettavuutta päivittäisiin työtehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)