Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 830 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 830 G8

Tässä on HP EliteBook 830 G8, erinomainen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä päivittäisiin liiketoimintatarpeisiin. Tämä malli on osa HP:n suosittua EliteBook-sarjaa, joka tunnetaan korkeasta laadustaan ja kestävyydestään.

HP EliteBook 830 G8:ssa on tyylikäs ja ammattimainen muotoilu, jossa yhdistyvät ohut ja kevyt rakenne sekä laadukkaat materiaalit. Kannettavan 13.3 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa tarkan ja terävän kuvan, joten voit työskennellä tehokkaasti ja nauttia viihdettä korkealaatuisessa muodossa.

Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla Intel Core i5 -prosessorilla, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn ja multitasking-kyvyn. Siinä on myös runsaasti tallennustilaa ja nopea SSD-levy, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja tehokkaan tiedon tallentamisen.

HP EliteBook 830 G8:lla on myös monia liitettävyysoptioita, kuten USB-C- ja USB-A-portit, HDMI-liitäntä ja langaton verkkoyhteys. Tämä mahdollistaa helpon integroinnin muiden laitteiden kanssa ja nopean tiedonsiirron eri lähteiden välillä.

HP EliteBook 830 G8 on luotettava ja turvallinen vaihtoehto liiketoiminnan tarpeisiin. Siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkilukija ja TPM-siru, jotka auttavat suojaamaan tietojasi ja estämään luvattoman pääsyn.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP EliteBook 830 G8 on erinomainen valinta liiketoimintakäyttöön. Siinä yhdistyvät luotettavuus, suorituskyky ja tyylikäs muotoilu, jotka tekevät siitä ihanteellisen työvälineen ammattilaisille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)