Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 830 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 830 G8

HP EliteBook 830 G8 on tehokas ja monipuolinen kannettava tietokone, jonka on suunnitellut tunnettu brändi HP. Tämä malli tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä vaativimmillekin käyttäjille. HP EliteBook 830 G8 -kannettavassa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja kestävyys, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin yrityskäyttäjille kuin kuluttajillekin.

HP EliteBook 830 G8 -kannettavassa on tehokas prosessori, jonka ansiosta monimutkaisemmatkin tehtävät suoritetaan vaivattomasti. Sen avulla voit suorittaa useita tehtäviä kätevästi samanaikaisesti. Lisäksi, tässä mallissa on riittävästi tallennustilaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia tiedostojen säilyttämisestä tai ohjelmien asentamisesta.

Yksi tämän kannettavan tietokoneen erinomaisista ominaisuuksista on sen terävä näyttö, joka tarjoaa tarkat värit ja selkeän kuvanlaadun. Sen ansiosta voit nauttia multimedian sisällöstä ja työskennellä tehokkaasti missä tahansa ympäristössä. Lisäksi, HP EliteBook 830 G8 -kannettava on varustettu monilla liitännöillä, jotka mahdollistavat helpon ja nopean yhteyden muihin laitteisiin.

HP EliteBook 830 G8 -kannettavan tietokoneen käyttöjärjestelmänä on Windows 10, mikä tarjoaa sulavan ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Sen avulla voit suorittaa päivityksiä helposti ja pääset helposti käsiksi pilvipalveluihin.

Tämä kannettava tietokone on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista laitetta niin työ- kuin viihdekäyttöönkin. Sen tehokkaat ominaisuudet ja kestävä rakenne tekevät siitä erinomaisen sijoituksen pitkäaikaiseen käyttöön. HP EliteBook 830 G8 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat luotettavuutta, suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)