Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 830 G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 830 G7

HP EliteBook 830 G7 on elegantti ja suorituskykyinen kannettava tietokone. Se on suunniteltu vaativille ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat kestävän ja luotettavan laitteen päivittäisiin tehtäviin. Tämä malli tarjoaa tehokkaan suorittimen ja runsaasti muistia, joten se soveltuu hyvin monipuoliseen työskentelyyn. EliteBook 830 G7:ssä on myös pitkäkestoinen akku, joka mahdollistaa koko päivän kestävän käytön ilman lataamista. Sen kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät siitä erittäin kannettavan ja helppokäyttöisen. HP EliteBook 830 G7 tarjoaa myös monipuoliset liitäntämahdollisuudet ja turvallisuustoiminnot, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan yrityskäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)