Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 830 G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 830 G7

HP EliteBook 830 G7 on tehokas ja monipuolinen kannettava tietokone. Tämä laite tarjoaa luotettavaa suoritustehoa päivittäiseen työskentelyyn. HP EliteBook 830 G7:ssä yhdistyvät laadukas suorituskyky ja tyylikäs muotoilu.

Tämä kannettava tietokone on varustettu edistyneillä ominaisuuksilla ja tehokkaalla Intel-suorittimella. Sen 13 tuuman näyttö tarjoaa tarkkaa ja laadukasta kuvaa, joten voit työskennellä tehokkaasti ja vaivattomasti.

HP EliteBook 830 G7:ssä on myös hyvä valikoima liitäntöjä, kuten USB- ja HDMI-portit, jotta voit liittää siihen helposti erilaisia laitteita. Lisäksi siinä on ergonominen näppäimistö, joka helpottaa pitkäkestoisia kirjoitustehtäviä.

Tämä HP:n kannettava tietokone tarjoaa myös hyvän akunkestävyyden, joten voit luottaa siihen päivän mittaan ilman huolta akun loppumisesta. Se on kevyt ja kannettava, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa.

HP EliteBook 830 G7 on luotettava ja monipuolinen valinta työhön ja vapaa-ajan käyttöön. Sen tehokkaat ominaisuudet ja hienostunut muotoilu tekevät siitä ihanteellisen kannettavan tietokoneen vaativille käyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)