Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 830 G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 830 G7

HP EliteBook 830 G7 on laadukas ja tehokas kannettava tietokone. Tämä malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. HP on tunnettu ja arvostettu brändi tietokoneteknologiassa, ja EliteBook-sarja on osoittautunut luotettavaksi ja kestäväksi vaihtoehdoksi ammattikäyttäjille.

HP EliteBook 830 G7:ssä on vankka ja tyylikäs muotoilu, joka sopii vaativiinkin työolosuhteisiin. Kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla prosessorilla, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn ja sujuvan multitaskauksen. Tämä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja vaativien tehtävien suorittamisen ilman hidastelua.

Kannettavassa tietokoneessa on myös laadukas näyttö, joka tarjoaa tarkat värit ja terävän kuvanlaadun. Tämä tekee siitä ihanteellisen työkalun kuvien ja videoiden käsittelyyn. Lisäksi EliteBook 830 G7:ssä on pitkäkestoinen akku, joka mahdollistaa pitkän käyttöajan ilman lataamista.

HP EliteBook 830 G7 on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Se tarjoaa monia käteviä ominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistuksen ja taustavalaistun näppäimistön, jotka parantavat turvallisuutta ja mukavuutta. Lisäksi kannettavan tietokoneen liitettävyysominaisuudet ovat erinomaiset, joten voit helposti yhdistää sen erilaisiin laitteisiin ja verkkoihin.

Kaiken kaikkiaan HP EliteBook 830 G7 on erinomainen valinta ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen vankka muotoilu, tehokas suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet takaavat tehokkaan työskentelyn ja hyvän käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)