Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 830 G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 830 G7

HP EliteBook 830 G7 on kestävä ja luotettava kannettava tietokone. Tämä malli tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja monipuoliset liitännät. Se on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja runsaalla muistilla, mikä takaa sujuvan ja tehokkaan työskentelyn. HP EliteBook 830 G7 -kannettavassa on myös selkeä ja kirkas näyttö, joka mahdollistaa tarkan kuvanlaadun. Kannettavan kompakti koko ja keveys tekevät siitä erinomaisen valinnan liikkuvalle ammattilaiselle.

HP EliteBook 830 G7 on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä. Sen vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä pitkäikäisen investoinnin. Kannettavan monipuoliset liitännät mahdollistavat erilaisten laitteiden ja tarvikkeiden liittämisen, mikä lisää käyttömukavuutta ja tuottavuutta. Lisäksi HP EliteBook 830 G7 on varustettu erinomaisilla tietoturvaominaisuuksilla, jotka suojaavat tietojasi ja pitävät ne turvassa.

HP EliteBook 830 G7 -kannettavassa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja tehokas suorituskyky. Sen ohut ja kevyt ulkomuoto sopii hyvin niin työmatkalle kuin kokoustilaankin. Kannettavan pitkä akunkesto takaa, että voit työskennellä häiriöttömästi koko päivän. Lisäksi HP EliteBook 830 G7 -kannettavassa on erinomainen näppäimistö, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan kirjoittamisen.

HP EliteBook 830 G7 on ensiluokkainen valinta vaativille ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen monipuoliset liitännät, kestävä rakenne, tietoturvallisuusominaisuudet ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen kumppanin työelämään. Valitse HP EliteBook 830 G7 ja nauti tehokkaasta ja luotettavasta työskentelystä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)