Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 830 G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 830 G7

HP EliteBook 830 G7 on korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavuutta ja tehokkuutta. HP:n pitkäaikainen kokemus tietokonemarkkinoilla takaa laitteen korkean laadun. Kannettavan suorituskyky perustuu sen tehokkaaseen prosessoriin ja riittävään keskusmuistiin, mikä mahdollistaa sujuvan ja nopean käytön.

EliteBook 830 G7 on varustettu laadukkaalla näytöllä, joka tarjoaa tarkat ja kirkkaat kuvat. Näytön korkea resoluutio takaa selkeän kuvanlaadun ja terävät yksityiskohdat. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin työhön kuin vapaa-aikaan.

Kannettavan muotoilu on tyylikäs ja kestävä. Laite kestää hyvin käyttöä ja on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Laitteesta löytyy myös monipuoliset liitännät ja ominaisuudet, jotka vastaavat erilaisten käyttäjien tarpeisiin.

HP EliteBook 830 G7 on luotettava työkalu, joka sopii erinomaisesti ammattikäyttöön tai opiskeluun. Sen suorituskyky ja toiminnallisuus varmistavat tehokkaan työskentelyn ja sen kestävä rakenne takaa pitkäikäisyyden.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)