Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Elitebook 830 G6 – i5-8265U/8/256SSD/13/FHD/TOUCH/W11P/A2
HP EliteBook X360 830 G6 – i5-8265U/8/256SSD/13/FHD/Touch/W11P/A2
HP Elitebook 830 G6 – i5-8265U/8/256SSD/13/FHD/W10P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
389 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 830 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 830 G6

HP EliteBook 830 G6 on erinomainen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun. Tämä kannettava on suunniteltu liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kätevän ja kevyen laitteen työskentelyyn matkoilla. HP EliteBook 830 G6:ssa on laadukas näyttö, joka tarjoaa tarkkoja ja eläviä värejä. Sen tehokas prosessori ja runsas muisti mahdollistavat sujuvan multitaskauksen ja nopean tiedonkäsittelyn.

Tämä malli on varustettu monilla kätevillä ominaisuuksilla, kuten sormenjälkitunnistimella ja käyttöturvallisella Windows Hello -kirjautumisella. Näin voit helposti ja turvallisesti kirjautua sisään ilman salasanoja. Lisäksi HP EliteBook 830 G6:n ergonominen näppäimistö mahdollistaa mukavan ja tarkan kirjoittamisen.

HP EliteBook 830 G6 on varustettu kestävällä ja luotettavalla teknologialla, joten voit luottaa laitteen suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Sen akunkesto on erinomainen, joten voit työskennellä koko päivän ilman huolta akun loppumisesta.

Yhteenvetona HP EliteBook 830 G6 on huippuluokan kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, kätevät ominaisuudet ja tyylikkään muotoilun. Se on täydellinen valinta aktiivisille ammattilaisille, jotka vaativat luotettavaa ja kestävää työvälinettä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)