Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 820 G2

Input: Apple MacBook Pro 13″ M1/8GB/256GB/Space Gray
Output: Apple MacBook Pro 13″ M1

Input: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Phantom Black
Output: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Hp tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 820 G2

Input: Apple MacBook Pro 13″ M1/8GB/256GB/Space Gray
Output: Apple MacBook Pro 13″ M1

Input: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Phantom Black
Output: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Sen 256GB tallennustila mahdollistaa runsaan määrän kuvien, videoiden ja muiden tiedostojen tallentamisen. Puhelimessa on myös 5G-yhteys, joka mahdollistaa nopean ja sujuvan internetin käytön. Sen Phantom Black -väri on tyylikäs ja sopii hyvin erilaisiin tilanteisiin. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on loistava valinta, jos etsit huippuluokan älypuhelinta, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja erinomaisen käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)