Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 755 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 755 G3

HP EliteBook 755 G3 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin kestävä ja luotettava, joten se sopii hyvin esimerkiksi toimistokäyttöön tai matkustamiseen. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Sen avulla voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. HP EliteBook 755 G3 on myös erittäin turvallinen, sillä siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja TPM-siru. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, joka sopii hyvin ammattikäyttöön, HP EliteBook 755 G3 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)