Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 645 G9 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 645 G9

HP EliteBook 645 G9 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa laadukasta suorituskykyä ja kestävyyttä. Tämä kannettava tietokone sopii erinomaisesti sekä työkäyttöön että kotikäyttöön.

HP EliteBook 645 G9:n suunnittelu ja ominaisuudet takaavat sen kyvyn vastata kaikkiin tarpeisiin. Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla prosessorilla, joka takaa nopean suorituskyvyn ja tehokkaan multitaskingin. Sen suuri näyttö tarjoaa tarkan ja selkeän kuvan, joten voit nauttia elävistä väreistä ja terävistä yksityiskohdista.

HP EliteBook 645 G9 on myös erittäin kestävä. Sen kestävä rakenne suojaa sitä iskuilta ja vaurioilta, joten voit olla varma sen pitkäaikaisesta käytöstä. Lisäksi se tarjoaa hyvän akunkeston, joten voit työskennellä tai viihdyttää itseäsi pitkiä aikoja lataamatta sitä.

HP EliteBook 645 G9 on varustettu monilla hyödyllisillä ominaisuuksilla, kuten laajennettavalla tallennustilalla, jonka avulla voit tallentaa suuren määrän tiedostoja ja ohjelmia. Siinä on myös lukuisia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portit ja HDMI-liitäntä, joiden avulla voit liittää helposti erilaisia laitteita.

HP EliteBook 645 G9 yhdistää luotettavuuden ja tehokkuuden. Sen laadukkaat komponentit ja käyttäjäystävällinen muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka vaativat luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Suosittelemme HP EliteBook 645 G9:tä kaikille, jotka etsivät laadukasta tietokonetta työhön tai vapaa-ajan käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)