Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Elite Dragonfly G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Elite Dragonfly G2

HP Elite Dragonfly G2 on huippuluokan kannettava tietokone, joka tarjoaa käyttäjälle erinomaista suorituskykyä ja tyylikkyyttä. Tämä kannettava tietokone on osa HP:n suosittua Elite-sarjaa ja se on suunniteltu erityisesti ammattikäyttäjille.

HP Elite Dragonfly G2 -kannettavassa yhdistyvät korkealaatuiset materiaalit, kevyt rakenne ja tehokas suorituskyky. Sen avulla voit suorittaa monia tehtäviä tehokkaasti ja helposti. Kannettavassa on HP:n laadukas näyttö, joka tarjoaa upean kuvanlaadun ja tarkkuuden.

Dragonfly G2:ssa on tehokas suoritin ja runsaasti muistia, joten voit käyttää useita ohjelmia ja sovelluksia samanaikaisesti ilman minkäänlaista hidastumista. Lisäksi kannettavassa on pitkäkestoinen akku, joka tarjoaa sinulle jopa koko työpäivän kestävän akunkestoa.

HP Elite Dragonfly G2 -mallissa on myös lukuisia käteviä ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu sormenjälkitunnistin ja kasvojentunnistus. Nämä ominaisuudet varmistavat, että vain sinä pääset käyttämään kannettavaa tietokonetta ja tiedot pysyvät turvassa.

HP Elite Dragonfly G2 on erinomainen valinta ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen kannettavan tietokoneen. Tämä malli tarjoaa korkealaatuista suorituskykyä, tyylikästä muotoilua sekä paljon käteviä ominaisuuksia.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)