Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Compaq Elite 8100 Elite TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Compaq Elite 8100 Elite TWR

HP Compaq Elite 8100 Elite TWR on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin työkäyttöönkin. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativille käyttäjille. HP Compaq Elite 8100 Elite TWR on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä vuosien ajan. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, HP Compaq Elite 8100 Elite TWR on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)