Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Compaq Elite 8100 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Compaq Elite 8100 SFF

HP Compaq Elite 8100 SFF on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tietokonetta. Tämä tietokone on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön ja se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. HP Compaq Elite 8100 SFF on erittäin helppo käyttää ja se soveltuu erinomaisesti toimistokäyttöön, koulutukseen ja kotikäyttöön. Tämä tietokone on erittäin kestävä ja luotettava, joten se on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät laadukasta tietokonetta pitkäaikaiseen käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)