Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Advanced Docking Station tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Advanced Docking Station

HP Advanced Docking Station on laite, joka auttaa sinua yhdistämään kannettavan tietokoneesi muihin laitteisiin, kuten näyttöihin, tulostimiin ja verkkoon. Se on erittäin kätevä, jos käytät tietokonettasi useissa eri paikoissa, koska voit yhdistää kaikki tarvitsemasi laitteet yhdellä kertaa. HP Advanced Docking Station on myös erittäin helppo käyttää ja asentaa. Jos haluat tehdä työskentelystäsi tehokkaampaa ja kätevämpää, HP Advanced Docking Station on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)