Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HDMI Splitter tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HDMI Splitter

HDMI Splitter on laite, joka jakaa HDMI-signaalin useampaan laitteeseen samanaikaisesti. Tämä on erittäin kätevä laite, jos sinulla on vain yksi HDMI-portti televisiossasi tai projektorissasi, mutta haluat liittää useita laitteita, kuten pelikonsolin, Blu-ray-soittimen tai tietokoneen. HDMI Splitterin avulla voit jakaa signaalin useiden laitteiden välillä ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti vaihtaa kaapeleita. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Jos haluat nauttia korkealaatuisesta kuvasta ja äänestä useilla laitteilla, HDMI Splitter on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)