Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat GAMING – GX Z170P MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon GX tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta GAMING – GX Z170P MT

GAMING – GX Z170P MT on tietokoneen emolevy, joka on suunniteltu erityisesti pelaamiseen. Se tarjoaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn, joka mahdollistaa sujuvan pelikokemuksen. Tämä emolevy on erinomainen valinta pelaajille, jotka haluavat parantaa tietokoneensa suorituskykyä ja nauttia peleistä täysillä. GX Z170P MT on luotettava ja kestävä valinta, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Jos olet intohimoinen pelaaja, joka haluaa parantaa pelikokemustaan, GX Z170P MT on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)