Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Giada i57 USFF minitietokone tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Giada i57 USFF minitietokone

Giada i57 USFF minitietokone on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti tilaa säästäviin käyttöympäristöihin. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja se soveltuu hyvin esimerkiksi toimistokäyttöön tai kotikäyttöön. Giada i57 USFF minitietokoneen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten tiedostojen käsittelyä, internetin selaamista ja videoiden katselua. Tämä tietokone on erittäin helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta, joka vie vain vähän tilaa, Giada i57 USFF minitietokone on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)