Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Giada F110D Mini-PC tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Giada F110D Mini-PC

Giada F110D Mini-PC on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti tehtäviin, joissa tarvitaan pientä kokoa ja tehokkuutta. Tämä tietokone on erinomainen valinta esimerkiksi kotikäyttöön, toimistokäyttöön tai vaikkapa mediasoittimeksi. Giada F110D Mini-PC on helppo asentaa ja käyttää, ja sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii erinomaisesti myös ammattikäyttöön. Jos etsit pientä ja tehokasta tietokonetta, joka sopii moniin eri käyttötarkoituksiin, Giada F110D Mini-PC on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)