Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Giada i59U Mini-PC tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Giada i59U Mini-PC

Giada i59U Mini-PC on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin käyttötarkoituksiin. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja se soveltuu hyvin esimerkiksi pelien pelaamiseen, videoiden editointiin ja muihin raskaisiin tehtäviin. Giada i59U Mini-PC on myös erittäin kompakti ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin esimerkiksi matkailijoiden ja liikkuvaisten ihmisten käyttöön. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta, joka on helppo kuljettaa mukana, Giada i59U Mini-PC on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)