Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Gear4U Green Gamer Major TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon GEAR4U tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Gear4U Green Gamer Major TWR

Gear4U Green Gamer Major TWR: Tehokas pelitietokone vihreillä tehoilla

Tehokkaat pelitietokoneet tarjoavat uskomattoman kokemuksen pelatessa pelimaailmassa. Gear4U Green Gamer Major TWR on yksi markkinoiden parhaista pelitietokoneista, joka on suunniteltu pelaajille, jotka vaativat huipputehoa ja nopeutta.

Tämän pelitietokoneen tehokkaan suorituskyvyn takana on AMD Ryzen 5 3600 -suoritin ja NVIDIA GeForce RTX 2060 -näytönohjain. Koneessa on myös 16GB DDR4 -muistia sekä 480GB SSD -kiintolevy, jotka yhdessä takaavat nopean käynnistymisen ja nopean datan käytön.

Gear4U Green Gamer Major TWR ei ole pelkästään tehokas, vaan myös tyylikäs. Vihreä LED-valaistus luo kauniin efektin koneen sisälle ja tekee siitä silmäänpistävän keskipisteen pelihuoneessa.

Tämä pelitietokone tarjoaa myös tuen useille ulkoisille laitteille, kuten kuulokkeille ja mikrofoneille, jotta pelaajat voivat kommunikoida tiiminsä kanssa selkeästi ja tehokkaasti.

Jos etsit tehokasta pelitietokonetta, jossa on huipputeho ja tyylikäs design, Gear4U Green Gamer Major TWR on paras valintasi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)