Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu W570 Power MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu W570 Power MT

Fujitsu W570 Power MT on tehokas tietokone, joka sopii erinomaisesti työ- ja opiskelukäyttöön. Tämä tietokone on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja luotettavaa suorituskykyä, joka auttaa käyttäjää saavuttamaan tavoitteensa tehokkaasti. Fujitsu W570 Power MT on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta, joka pystyy käsittelemään suuria määriä tietoa ja suorittamaan monimutkaisia tehtäviä. Tämä tietokone on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät luotettavaa ja helppokäyttöistä tietokonetta. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta, Fujitsu W570 Power MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)