Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu PRIMERGY TX2540 M1 palvelin tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu PRIMERGY TX2540 M1 palvelin

Fujitsu PRIMERGY TX2540 M1 palvelin on tehokas tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se tarjoaa luotettavan ja nopean suorituskyvyn, joka mahdollistaa monimutkaisten tehtävien suorittamisen helposti. Tämä palvelin on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen, joka pystyy käsittelemään suuria määriä tietoa. Fujitsu PRIMERGY TX2540 M1 palvelin on myös helppo asentaa ja käyttää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja vaivaa tietokoneen käyttöönotossa. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta palvelinta yrityksesi tarpeisiin, Fujitsu PRIMERGY TX2540 M1 palvelin on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)