Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu S751 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu S751

Fujitsu S751 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työskentelyyn. Se on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi matkustaville liikemiehille ja -naisille. Fujitsu S751 on myös erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin vaativiin työtehtäviin. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Fujitsu S751 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)