Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu P900 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon GAMING – Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu P900

Fujitsu P900 on tehokas tietokone, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se on erinomainen valinta yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka tarvitsevat luotettavan ja nopean tietokoneen päivittäiseen työskentelyyn. Fujitsu P900:lla voit suorittaa monia tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Se on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta, Fujitsu P900 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)