Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu LifeBook S760 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu LifeBook S760

Fujitsu LifeBook S760 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvalle työvoimalle. Se on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii erinomaisesti matkustaville ammattilaisille. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Sen avulla voit käyttää erilaisia ohjelmia ja sovelluksia helposti ja nopeasti. Fujitsu LifeBook S760 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen työskentelyyn liikkeellä ollessaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)