Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Lifebook S751 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Lifebook S751

Fujitsu Lifebook S751 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on erittäin kestävä ja luotettava, joten se sopii hyvin työmatkoille ja toimistokäyttöön. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Sen avulla voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Fujitsu Lifebook S751 on myös erittäin helppo käyttää ja sen akun kesto on erinomainen, joten voit käyttää sitä pitkään ilman lataamista. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta liiketoimintakäyttöön, Fujitsu Lifebook S751 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)