Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu LIFEBOOK E756 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu LIFEBOOK E756

Fujitsu LIFEBOOK E756 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin luotettava ja tehokas työkalu, joka auttaa käyttäjää suoriutumaan monista erilaisista tehtävistä. Tämä tietokone sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, sillä se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. LIFEBOOK E756 on myös erittäin kestävä ja kestävä, joten se kestää pitkään ja kestää kovaa käyttöä. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, joka sopii erinomaisesti ammattikäyttöön, Fujitsu LIFEBOOK E756 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)