Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu LIFEBOOK E736 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu LIFEBOOK E736

Fujitsu LIFEBOOK E736 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin luotettava ja tehokas työkalu, joka auttaa sinua suoriutumaan työtehtävistäsi nopeasti ja tehokkaasti. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset laitetta, joka on helppo kuljettaa mukanasi ja joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Fujitsu LIFEBOOK E736 on myös erittäin kestävä ja kestää kovaa käyttöä. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Fujitsu LIFEBOOK E736 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)