Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu LIFEBOOK E558 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu LIFEBOOK E558

Fujitsu LIFEBOOK E558 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin luotettava ja tehokas työkalu, joka auttaa sinua suoriutumaan työtehtävistäsi nopeasti ja tehokkaasti. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset laitetta, joka kestää kovaa käyttöä ja joka on helppo kuljettaa mukanasi. Fujitsu LIFEBOOK E558 on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten nopealla suorittimella, suurella tallennustilalla ja erinomaisella näytöllä. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Fujitsu LIFEBOOK E558 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)