Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Lifebook E556 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Lifebook E556

Fujitsu Lifebook E556 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on erittäin luotettava ja tehokas työkalu, joka auttaa sinua suorittamaan työtehtäväsi nopeasti ja tehokkaasti. Tämä kannettava tietokone on erittäin kestävä ja kevyt, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Sen pitkä akunkesto varmistaa, että voit työskennellä koko päivän ilman lataamista. Fujitsu Lifebook E556 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen liiketoimintakäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)