Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Lifebook E547 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Lifebook E547

Fujitsu Lifebook E547 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on erittäin kestävä ja luotettava, joten se sopii hyvin työmatkoille ja toimistokäyttöön. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Sen avulla voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Fujitsu Lifebook E547 on myös erittäin turvallinen, sillä siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja TPM-siru. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta liiketoimintakäyttöön, Fujitsu Lifebook E547 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)