Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Lifebook AH531 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Lifebook AH531

Fujitsu Lifebook AH531 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön tai opiskeluun. Fujitsu Lifebook AH531 on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten nopealla prosessorilla, suurella tallennustilalla ja laadukkaalla näytöllä. Tämä tietokone on myös erittäin kestävä ja kestävä, mikä tekee siitä hyvän valinnan niille, jotka tarvitsevat tietokonetta matkustamiseen tai liikkuvaan työhön. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Fujitsu Lifebook AH531 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)