Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Lifebook A555 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Lifebook A555

Fujitsu Lifebook A555 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Se sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työ- tai opiskelukäyttöön. Fujitsu Lifebook A555 on erittäin kestävä ja sen akun kesto on pitkä, joten se sopii hyvin myös matkustaville. Sen käyttöjärjestelmä on helppo käyttää ja sen avulla voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Fujitsu Lifebook A555 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)