Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Lifebook A544 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Lifebook A544

Fujitsu Lifebook A544 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti työ- ja opiskelukäyttöön. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja luotettavan suorituskyvyn, joka auttaa käyttäjiä suorittamaan tehtävänsä tehokkaasti. Tämä kannettava tietokone on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää tietokonetta, joka kestää pitkään. Sen kevyt ja kannettava muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukanaan, joten se sopii hyvin matkustaville ja liikkuville käyttäjille. Fujitsu Lifebook A544 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)