Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu LifeBook A514 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu LifeBook A514

Fujitsu LifeBook A514 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työskentelyyn tai opiskeluun. Sen avulla voit suorittaa monia tehtäviä, kuten tiedostojen käsittelyä, sähköpostien lähettämistä ja vastaanottamista, verkkoselailua ja paljon muuta. Fujitsu LifeBook A514 on myös erittäin kevyt ja kannettava, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, Fujitsu LifeBook A514 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)