Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu ESPRIMO Q520 USFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu ESPRIMO Q520 USFF

Fujitsu ESPRIMO Q520 USFF on erittäin tehokas ja monipuolinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on erittäin pienikokoinen ja helppo sijoittaa mihin tahansa työtilaan. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset nopeaa ja luotettavaa tietokonetta, joka pystyy käsittelemään suuria määriä tietoa. Fujitsu ESPRIMO Q520 USFF on myös erittäin energiatehokas, mikä tarkoittaa, että se säästää sinulle rahaa ja ympäristöä. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta, joka sopii erinomaisesti yrityskäyttöön, Fujitsu ESPRIMO Q520 USFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)