Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Esprimo P520 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Esprimo P520 MT

Fujitsu Esprimo P520 MT on tehokas ja luotettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Tämä tietokone on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja tehokasta suorituskykyä kaikissa käyttötarkoituksissa. Fujitsu Esprimo P520 MT on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen. Tämä tietokone sopii erinomaisesti esimerkiksi toimistokäyttöön, opiskeluun tai viihdekäyttöön. Fujitsu Esprimo P520 MT on helppo käyttää ja se tarjoaa monipuoliset liitännät eri laitteille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)