Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Esprimo P500 E85+ TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fuijtsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Esprimo P500 E85+ TWR

Fujitsu Esprimo P500 E85+ TWR on tehokas ja luotettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, joiden avulla voit suorittaa monimutkaisiakin tehtäviä helposti ja vaivattomasti. Fujitsu Esprimo P500 E85+ TWR on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa tietokonetta, joka kestää käyttöä pitkään. Tämä tietokone tarjoaa myös hyvän hinta-laatusuhteen, joten se on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat säästää rahaa tietokonetta ostaessaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)