Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Esprimo E5730 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Esprimo E5730 SFF

Fujitsu Esprimo E5730 SFF on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti toimistokäyttöön. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se sopii hyvin yrityksille, jotka tarvitsevat tietokoneita päivittäiseen työhön. Tämä tietokone on erittäin helppo käyttää ja se tarjoaa nopean suorituskyvyn, joka auttaa parantamaan tuottavuutta. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta toimistokäyttöön, Fujitsu Esprimo E5730 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)