Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Esprimo E520 E85+ SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Esprimo E520 E85+ SFF

Fujitsu Esprimo E520 E85+ SFF on tietokone, joka on suunniteltu pieniin tiloihin. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokasta tietokonetta, joka ei vie paljon tilaa. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta kotikäyttöön, opiskeluun tai pienyrityksille. Sen avulla voit suorittaa monia tehtäviä, kuten surffata netissä, käyttää toimisto-ohjelmistoja ja katsella videoita. Fujitsu Esprimo E520 E85+ SFF on luotettava ja kestävä tietokone, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen. Jos etsit tietokonetta, joka on helppo asentaa ja käyttää, Fujitsu Esprimo E520 E85+ SFF on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)