Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Esprimo E400 E85+ tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Esprimo E400 E85+

Fujitsu Esprimo E400 E85+ on erinomainen tietokone, joka sopii erinomaisesti koti- ja toimistokäyttöön. Tämä tietokone on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja tehokasta suorituskykyä, joka auttaa sinua suorittamaan tehtäväsi nopeasti ja helposti. Fujitsu Esprimo E400 E85+ on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten voit olla varma, että se kestää pitkään. Jos etsit tietokonetta, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, Fujitsu Esprimo E400 E85+ on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)