Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Esprimo D956 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Esprimo D956 SFF

Fujitsu Esprimo D956 SFF on erinomainen tietokone pienessä koossa. Se on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön ja tarjoaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen työpaikalleen tai kotiin. Sen pieni koko tekee siitä helpon sijoittaa mihin tahansa tilaan. Fujitsu Esprimo D956 SFF on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät helppokäyttöistä tietokonetta. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, Fujitsu Esprimo D956 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)