Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Esprimo D556 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Esprimo D556 SFF

Fujitsu Esprimo D556 SFF on erinomainen tietokone pienessä koossa. Se on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön ja se tarjoaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän tietokoneen päivittäiseen työskentelyyn. Sen pieni koko tekee siitä helpon sijoittaa mihin tahansa työtilaan. Fujitsu Esprimo D556 SFF on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta tietokonetta kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)