Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Esprimo D556 E85+ SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Esprimo D556 E85+ SFF

Fujitsu Esprimo D556 E85+ SFF on erinomainen tietokone pienessä koossa. Se on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön ja se tarjoaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta, jos tarvitset tietokonetta, joka vie vähän tilaa työpöydälläsi. Fujitsu Esprimo D556 E85+ SFF on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten voit olla varma, että se kestää pitkään. Jos etsit tietokonetta, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen ja joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, Fujitsu Esprimo D556 E85+ SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)