Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Fujitsu Lifebook E754 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Fujitsu tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Fujitsu Lifebook E754

Fujitsu Lifebook E754 – Tehokas ja Luotettava Kannettava Tietokone

Fujitsu Lifebook E754 on korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa käyttäjilleen luotettavuutta ja tehokkuutta. Tämä erinomainen laite sopii niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön.

Lifebook E754: n ominaisuuksiin kuuluvat 14 tuuman WXGA-näyttö Full HD -ominaisuudella, Intel Core i5 tai i7 -prosessori, Intel HD Graphics 4600-ohjain ja jopa 16 Gt: n muisti 1 600 MHz -nopeudella. Laitteessa on myös kätevä Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteys ja se toimii Windows 10 -käyttöjärjestelmällä.

Laitteessa on myös sisäänrakennettu webkamera, joka on suunniteltu erinomaisesti video- ja verkkokeskusteluihin. Kopiointi- ja tallennusominaisuudet ovat myös erinomaiset, koska siinä on jopa 1 Tt: n kiintolevy ja mahdollisuus käyttää omaa DVD-asemasovitinta.

Fujitsu Lifebook E754 on kevyt, helposti kannettava, sekä helppo päivittää. Sen käytön aloittaminen on helppoa ja kannettava tietokone tarjoaa nopeat ja luotettavat suorituskyvyt kaikille sen käyttäjille.

Kannettavan tietokoneen muotoilu on klassinen ja tyylikäs, läpikuultavalla mustalla ulkokuorella, joka on erittäin kestävä ja kestävä pitkällä käyttöiällä. Fujitsu Lifebook E754 on erinomainen valinta niille käyttäjille, jotka etsivät luotettavaa taattua suorituskykyä niin henkilökohtaisessa kuin liike-elämän käytössäkin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)